söndag 7 december 2008

Kvällsstress

Är lite uppe i varv inför i morgon. Klockan är snart elva så jag borde gå och lägga mig men ändå sitter jag uppe och häckar. Det känns inte ett dugg jobbigt att jag kommer att vara utan sambon i morgon vid själva återföringen. Jag är mest stressad över att jag ska köra själv till Uppsala, att jag inte ska hitta dit, köra en bil jag aldrig har kört, en gammal bil som kanske lägger av efter vägen vad vet jag. Jag är också stressad över att min mobil ( halvårsgamla som jag har tappat bort kvittot till) har ballat ur och slutat att funka nu på kvällen. Och jag som måste ringa sambon som ska vara vägledare till mig. Som tur var hittade jag en gammal mobil här hemma som får fungera som vikarie för den lilla röda som nu är paj.

Så till den praktiska listan igen:

- Gå hem och hämta Jannes bil på lunchen så att den står vid jobbet när jag ska iväg. (Måste gå till dagmamman och lämna Prinsen eftersom inte Janne har någon bilbarnstol.)

- Hyvla av benen lite och även den där andra som de kommer att se tydligt i morgon. Det är pinsamt med något som är yvigt eller stubbigt.

Annars känns det bra. Hoppas att de har de där goda ostkuberna och kexen framme (som förra gången) så att jag kan fira när det är gjort, sippa på ett glas cider, klappa på min bleka lite degiga mage och säga:
"Hej och välkommen! Se nu till att hänga i tills i sommar!"

2 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Lycka till i morgon!

Jag håller tummarna, och så hoppas att jag får föda barn. I fall blir det en jättebra dag att bli gravid på.

Du får ta över min graviditet!!!!

Anonym sa...

Lycka till! Håller tummarna så hårt jag kan:) KRAM