onsdag 5 augusti 2015

Sommaren 2015

Jodå, vädret i Sverige har ju varit så där, kan man tycka. Men vad ska man göra? Bara att hitta på saker ändå. Vi har inte varit utomlands som "alla andra" Men vi har bland annat:

...haft en 40-årsfest tillsammans, Sambon och jag. Det var så lyckat! Maten vi hade lagat ihop fick vi mycket beröm för. Baren som stod på altanen var välfylld och hade kulörta lyktor runt, syrrans son på 18 år stod och serverade gästerna. Det var mingel, dans, karaoke och de sista gästerna gick hem efter klockan fyra. Varm sommarnatt med glada, fina nära och kära.

...gjort Liseberg i spöregn. "Fy!" säger du! "Toppen!" säger jag. Det var inga köer och vi fick åka så mycket vi bara orkade. Jag hängde mycket på Kaninlandet med Gittan och det var mysigt. Sambon åkte värstingsaker med Prinsen och jag är glad över att jag inte såg på. Sambon och jag åkte Lisebergsbanan och det räckte för mig. Jag skrek som en blådåre och var livrädd. Sambon? Han skrattade, låg nästan bredvid i karusellen och sa att det var det roligaste han gjort på länge, att åka med mig.

...levt enkelt i stuga. Började dåligt med att jag körde in i en annan bil, för att Prinsen bråkade i bilen. (Vilken i-landsproblem att få fel sak i sitt kinderägg!) men fortsatte ändå bra, men med mer på (dåligtsamvetetkontot.) Ja, Prinsen måste förstå. Men nej, man måste inte sitta och skrika på en sten i regnet att man hatar Göteborg och bara vill hem, när barnen sitter i bilen intill och man faktiskt befinner sig i Uddevalla.

2 kommentarer:

Tudorienne sa...

Ha ha! Kungen vet hur det känns

Anonym sa...

Hej har du slutat skriva här?

Vore trist isåfall.

Hälsningar Ebba