fredag 29 mars 2013

Påskägg

Sambon ska bort några dagar. Prinsen, Gittan och jag ska bara hänga, ta det lugnt och har inga planer förutom en påskmiddag hemma hos mamma och Ingemar. Idag ska jag handla påskägg till barnen. Prinsen får godis och någon liten leksak. Gittan får också en grej fast majskrokar, russin och sesamkakor i sitt. Jag vill inte att hon ska äta godis, inte redan. Inte Prinsen heller egentligen, för det är en massa skit i. Men vadå. Här Prinsen får du en ask russin, när dina kompisar får godis. Den funkar inte när man är sex år. Han var på en påskbjudning hos en kompis igår och fick ett ägg som innehöll massor av godis! Käkar han allt det kommer han att må dåligt. Bäst att mamma hjälper till med några bitar...

Vad lägger du i äggen?


4 kommentarer:

Anonym sa...

En skylandergubbe...

Nu dansas det runt i huset och jag har en mycket nöjd unge! Det var alles, inget godis och inga russin. Ägget hade jag sparat sedan 2 år tillbaka. Det är ett Blixen ägg... fin fint.

Glad påsk!

paprika sa...

Mmm..skulle jag lägga majskrokar i Lillsys påskägg skulle jag få veta att jag lever. Filur kunde vi hålla borta från godis fram till tre års ålder (vi ljög för det stackars barnet och sa att det var knappar) men med lillasyster är det inte riktigt lika enkelt. Hon har benkoll. Jag skulle helst se att hon höll sig till torkad frukt, men det är svårt att avstyra när det äts godis runtomkring. I alla fall fick hon choklad, torkade aprikoser och en skumbanan(aprikoserna förblev ouppätna) i sitt ägg (som hon för övrigt var sjukt stolt över). Nästa år blir det nån pryl till dem båda istället. Snarr får barnen ändå eftersom de går runt med sina kompisar och "påskar" i området (mao har man godis hemma, alternativt låtsad som om man är bortrest om man vill hålla sig väl med grannarna) ;-)
:-)

Anonym sa...

geotorelxz low rate loans
low interest loans
pay loans

FC sa...

Så länge sedan jag var här - och tankarna har liksom vandrat vidare, med hus och jobb och vardagsliv... Det kommer ta mig ett tag att uppdatera mig ;-)

I påskägget låg faktiskt ingenting, hon var störtnöjd med att sitta och slå halvorna mot varandra :-D