tisdag 15 februari 2011

En av varje

Förvånansvärt många människor påpekar att vi har "fått en av varje." Alltså, att vi nu i vår familj både har en son och en dotter. När jag var gravid önskade jag mig inget kön. Jag ville ha ett barn. Nu har vi Prinsen och Gittan och det är perfekt så klart. Det finns inget annat. Men det är intressant att folk påpekar.

5 kommentarer:

IsaN sa...

Det har jag också reagerat på. Vi har vår dotter och vet att vi väntar en pojke nu inom kort. Och när man berättar det så är det många som förtjust säger att "åh vad kul med en av varje". "Det måste ni tycka är extra kul" ungefär. Jag har, precis som du, önskat mig ett barn till, ett syskon till dottern. Vilket kön det blev spelar ingen roll. Är familjen mindre komplett om man har barn av samma sort, eller vad menar de?

Anonym sa...

Det är i alla fall ingen som har påpekat att det skulle vara synd om oss som har två av samma sort. Men eftersom de gratulerar er tycker de kanske synd om oss i hemlighet?

IsaN sa...

Några av dessa mammor som har kommit med kommentaren har faktiskt själv sagt att de funderat på en trea just för att få ett barn av det andra könet. Så det är kanske de själva de tycker synd om.

Linha sa...

Jag har också en av varje och tycker precis som du att det är otroligt många kommentarer om just "vilken tur vi har haft" och "så roligt". Ibörjan blev jag faktiskt lite irriterad för det hade ju varit lika perfekt med två av samma kök. Nu låter jag det mest passera. Njut av dina mirakel :-)

Hellomotti sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.