tisdag 18 december 2007

Kvällsprat

Innan Prinsen somnar brukar jag ligga och viska om viktiga saker med honom. Detta samtidigt som jag stryker honom över ryggen. I kväll lät det ungefär så här:

"Det är så jobbigt att du har fått öroninflammation igen vännen. Varför blir det så i ditt ena öra hela tiden? Helknasigt. Idag sa ju öronläkaren till pappa att du bör få rör i öronen. Jag gillar inte tanken på att du ska bli nedsövd och att de ska greja med dina öron, men det är ju för att du ska slippa få ont i öronen hela tiden så vi får väl göra det.
Nästa vecka är det julafton förresten. Vi ska till moster och kusinerna och tomten kommer också dit. Det ska bli kul att se vad du tycker om tomten. Du behöver inte vara rädd för honom för han är snäll och kanske att du känner igen rösten. Du känner tomten och han kommer att ge dig paket. Pappa och jag har köpt en julklapp till dig men än är jag inte färdig med mitt julhandlande. Det blir fler presenter till dig. Inte för att jag måste handla bara för att det är jul. Nej jag gillar att handla saker till dig. Det är inte så att det behöver vara dyrt. Men något som jag vet att du skulle gilla. Om du visste vad jag längtade i många år min älskling. Efter att få köpa roliga leksaker, små kläder. Om du visste vad vi längtade efter dig. Det gjorde vi verkligen och det ska du få veta så klart. Vi längtade och längtade och sedan kom du till oss vår fina prins. Om du visste vad vi är lyckliga för dig. Du är den finaste lilla människa man kan tänka sig. Älskar dig så himla mycket. Mest av allt på denna jord. Nu sover du och mamma ska dricka te. Mamma kommer sen. Efter att jag har druckit mitt te och varit uppe en stund. Då kommer jag och snuffar på dig mitt gryn.Sa jag att jag älskar dig? Ja. Men jag säger det igen. Natti natt".

3 kommentarer:

Maria sa...

En sån mysig stund ni har på kvällarna, låter så härligt. Blev lite tårögd på slutet när längtan kom på tal... den känner jag väl igen. KRAM

Anonym sa...

Kärlek! :)

Åsa sa...

*kramaom*

Ha en riktigt fin jul!