måndag 7 juli 2008

Insikt

På fredag är det sista dagen hos dagmamman innan Prinsen har semester. Prinsen älskar dagmamman och vi också. Hon är verkligen helt underbar.
Så pratade vi om att köpa en sommarpresent till henne. Jag drog iväg till ICA Maxi i kväll (de har ju allt...;) för att hitta något lämpligt. Tänkte att hon ju verkar gilla härliga krämer och sådant, så jag greppade en fin vit badrumskorg och började plocka saker; Duschkräm, schampo,skrubbhandskar, en liten olivtvål,hårinpackning, en fotfil, fotkräm, ett läppbalsam och en badanka med badskum. Till den andra dagmamman, som samarbetar med våran, köpte jag en påse finskorpor och en påse te. Åkte hem med mina inhandlade saker och packade upp allt på köksbordet framför sambon.

Vi räknade ut att jag hade handlat saker för nästan trehundra kronor. Där hade jag gått och plockat saker i godan ro.Så jag kom till insikt. Med att jag själv inte gillar när folk överdriver med presenter. Med att jag på detta sätt själv lägger ribban för vilka presenter jag bör köpa nästa sommar och nästa efter det, och kanske till påsken och till jul. Med att detta var väl hysteriskt.

Så nu får vår kära dagmamma smarriga skorpor och en påse lösviktste till sommarpresent istället. Vet faktiskt inte om den andra ska få något, i så fall något litet. Vad tycker ni?

Ps Jag har en massa härliga saker i badrumsskåpet ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är helt sjukt vad dyrt det är med skönhetspryttlar! Min svärmor älskar sånt och i brist på fantasi brukar jag "plocka ihop en korg" till henne i julklapp. Fast varje gång slutar det med att det ligger typ tre saker och skramlar runt på botten...

Inte måste ni väl ge extradagmamman något? Varför då? Plocka en bukett blommor på vägen vetja ;-)