måndag 1 februari 2010

Test här hemma


Jag har en sambo som gärna droppar grejer lite här och där i huset. Som han inte plockar bort. Som han förmodligen är van att jag tar plockar upp. I onsdags (27/1) tog han av sig ett par strumpor och lade på golvet. De är svarta och liknar två bollar där de ligger. Han måste gå förbi dem när han ska till matbordet och det är endast han som sitter på den sidan av bordet. Så nu är testet; Hur många dagar ska det gå innan han plockar bort strumporna. Om han av misstag råkar flytta på dem (detta har hänt med den ena på dessa hittills fem dagar) så lägger jag dem på plats synligt igen. Vad tror ni? Ligger de kvar till påsk?

7 kommentarer:

Uniflora sa...

Av egen erfarenhet tror jag tyvärr att du kommer tröttna före honom. Men får han hållas så tror jag ett par veckor till. :)

Rolig grej förresten. Ska testa det nån gång. Fast... just strumpproblematiken är min. :|

Anonym sa...

Hm. Min lämnar också strumpor här och var, fast jag ser dvs blir störd av dem bara när de ligger på något bord. Men när de sitter på honom och har stora hål... Då blir jag GRRYAJCH. Med stora hål menar jag STORA hål, typ att stortån sticker fram eller hela hälen. Han ser inte hålen... Tror som Uniflora att du tröttnar först.
Lisa

Tingeling sa...

Risken finns att de ligger kvar till påsk. Hang in there, girl. Låt testet ta den tid det tar och presentera sedan resultatet med hjälp av en Powerpoint slide.
Vad fan är det för fel på dom där karlarna?
(min är likadan)

Anonym sa...

Lycka till med uthärdningen. Jag tror han tar bort dem i mitten på mars :)

Tudorienne sa...

Hm, påsk infaller i början av april i år har jag för mig ... Svårt att säga säkert när jag inte känner honom. Men, jag tippar ändå på att de ligger kvar. Ge inte upp! Och är det midsommar som gäller så häng kvar!

Tea sa...

Det är konstigt det där att man ser olika saker.

Anonym sa...

Min är precis likadan och jag har många gånger gjort testet, men det är alltid jag som tröttnar först tyvärr. Hoppas inte du gör det för då gissar jag på att de ligger kvar fram till påsk;)