lördag 5 september 2009

Lördag

I dag har vi varit på dop, kollat på när släktingarnas tredje son fick vatten på skallen. Sedan var det fika i villan och min egen syster som hade gjort dignande smörgåstårtor hade glömt att jag är skaldjursallergiker. Åt korv med barnen istället. Försökte prata lite med folk men visste inte om vad. Pallade inte att lägga mig amningssnacket. Det var visst ett problem med någon bebis som inte kunde äta sig mätt på bröstmjölk. Alla skulle ge råd. Jag kände inte igen mig alls. Min amning funkade från första stund, Prinsen blev mätt och jag hade tuttar som självaste Dolly P. Syrran och hennes stora dotter pratade bara (som vanligt) om jobbet på restaurangen där de båda jobbar, killar då båda är singlar och uteliv på krogen. Försökte få en syl i vädret men det gick inget vidare. Jag gjorde bland annat ett försök med att tala om att bästa vännen G (som syrran känner genom mig) är i Italien. Det gick ungefär så här:

Jag: "G är i Italien förresten."

Syrran: "Det är min polare Johanna också. Hon har ju nyss träffat en italienare som hon har blivit ihop med, värsta maffiasnubben. Han var här i Södra förorten när de sprang på varandra på krogen och nu skulle han hem så hon hakade på. Billiga flygbiljetter fick de visst tag på också och hon ska vara ledig en vecka för att vara där. Italienaren kompis raggade på mig förresten men han var inte min typ så det fick vara."

Någonstans i mitten lessnade jag, käkade upp korven och gick ut och hoppade studsmatta (jepp ni vet en sån där stor blå som finns hos alla Svennsons) istället. Nu väntar jag på mensen. Någon som sett röken av den? Jag kanske är gravid, mmmooooohhhhhaaaaaaa. (Dagens skämt!)Skulle ha haft den i måndags så jag känner mig lite lagom hormonstinn och sugen på att den ska dyka upp. Har tänkt göra blodpov i veckan som man ska göra någongång mellan dag ett och fem. Måndag eller torsdag passar bra.

I morgon blir det fika och lek i parken med fina Solkatten och småkillarna.
Ha en underbar lördagskväll!

2 kommentarer:

MochM sa...

Studsmatta är klart underskattat! :o)

Anonym sa...

Studsmatta är det ultimata testet för att se om man har gjort sina knipövningar ;-)
Jag är glutenintollerant och ibland, och speciellt när det är något mera festligt och alla käkar gott och jag får något mycket tråkigare och mindre gott blir jag lessen och länner mig utanför.
Jag håller god min men det svider inombords...
Villemo