lördag 2 januari 2010

Progesteron

I dag är det två veckor sedan jag åkte till Uppsala och Linné. Jag bad att få progesteron och läkaren sa att det inte behövdes men att jag fick om jag ville. Jag har nu tagit proggisar i två veckor och vet att jag kan sluta nu men vill köra på ett tag till för att det känns bra.

Dagens fråga:
Hur länge är det ok att ta proggisar? Är det ok att köra på en vecka till? Vad jag fattar gör det egentligen varken från eller till. Men det känns bra rent psykiskt. Vad säger ni?

10 kommentarer:

Anonym sa...

När jag ""plussade" så tog jag progesteron till nästan vecka 12, det var rådet jag fick av min läkare på akademiska sjukhuset. Lycka till, håller tummar och tår!

Frida sa...

Instämmer, kör till v 12!! Vad säger de om trombyl/fragmin?

Håller alla tummar!

Tudorienne sa...

Kör på till vecka 12. Tror du kan vänta dig färgade flytningar tills du har slutat, men det kommer förmodligen inte betyda något utan bero på supparna.

Reina sa...

Jag tog också till v 12. Det är omkring v 12 som moderkakan helt tagit över näringstillförseln, och tills det har skett kan man behöva progesteronstöd.

Anonym sa...

Tycker också att du ska fortsätta med proggisarna. Håller alla tummar jag kan för er! Kramar

Anonym sa...

Åh, vad fantastiskt med plus! Hoppas, hoppas, hoppas att en eller två klänger sig fast därinne!
Kan tyvärr inte svara på progesteronfrågan, ville bara gratta :-)

zygoten sa...

Jag håller mina tummar så hårt, så hårt för dig!! Vad gäller progesteron så ordinerades jag bara det fram till testdag, men jag fortsatte ändå några dagar till för det kändes bättre så. Det är så olika mellan klinikerna men att fortsätta några veckor till är nog ingen fara. Kram z

Anonym sa...

Jag är en usel vän som inte varit här och sett vad du går igenom och peppat dig. Men kan jag få säga att jag är jätteglad över att ni verkar vara närmare än på oerhört länge? Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går vägen för er nu. Puss och kram till hela familjen Anna-Bell.

Tisalen sa...

Jag körde v 13 ut

Anonym sa...



My blog post :: tantra london
my web site: have a peek at this web-site to order today your tantric massage