lördag 5 mars 2011

Tv

Det ska börja ett nytt BB-program på TV. Man får följa med på en förlossningsklinik. Jag rynkar på näsan när jag ser reklam inför programmet. Trots att jag tycker att det är häftigt när barn föds. Trots att jag själv både fått prova på en vaginal förlossning och ett snitt. Trots att jag nu mer är tvåbarnsmor. På något sätt känns det ändå inte som att jag är inbjuden. Konstigt. Kommer vissa grejer alltid att hänga kvar sedan barnlöshetstiden?

3 kommentarer:

Anonym sa...

För mig har det blivit mindre och mindre barnlöshetstankar faktiskt.

Men så blev jag ju spontant gravid andra gången så min barnlöshetsidentitet är kanske inte så stark längre på grund av det?

Elin (MOE) sa...

Jag såg första avsnittet igår och tyckte det var ett fint program, bra filmat. Jag har alltid varit fascinerad av förlossningar, men jag måste erkänna att de här programmen känns extra mycket i mig, då det är samma förlossning jag har fött våra två pojkar på.

Någonstans inom mig finns en längtan att få föda barn igen, men jag är också helt ok med att det inte blir så (vilket är det troliga). Hur som helst ser jag på och njuter av programmet.

paprika sa...

Jag tittade, med vetskapen om att jag skulle gråta. Har ju min senaste förlossning färskt i minne och den var så häftig att jag är lite avis på de som är med i programmet.