onsdag 28 september 2011

Nätter

Gittan fortsätter att vara vaken flera timmar varje natt. För att busa. Sambon sover och jag tar det. Håller koll så att hon inte ramlar ur vår säng, letar efter nappen och snutten, gör gröt eller välling. Har räknat ut att Gittan på en vecka har varit vaken elva timmar sammanlagt mitt i natten. Sambon har det förspänt som snusar vidare. Men det vet han nog inte ens om. Att många verkar dela på nätterna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tar alla nätter (i princip). Och min son hade ont varje natt i över ett års tid. Skulle gärna ha en man som tog nätter med ett leende på läpparna men jag har en som blir nästintill självmordsbenägen av en vaknatt. Så jag fortsätter ta alla nätter, men nu får jag sova flera timmar i sträck oftast.
Lisa

Jenny sa...

När jag var hemma så delade vi på nätterna ganska väl. Nu när min man är hemma så tar jag nästan alla nätter, men det är för att jag vill, för att jag saknar bebis så himla mycket och tar de chanser jag får att vara nära och trösta, gosa, lukta. Men å andra sidan sover han hyfsat nu. Hade det varit sådana vaknätter som ni verkar ha skulle jag inte ha orkat ta alla.