måndag 31 december 2012

Gott nytt år; 2013!

Jag blir alltid både nostalgisk och förväntansfull på nyår. Tänker att nu försvinner ett årtal och kommer aldrig tillbaka, samtidigt som det kommer ett helt orört. Ett nytt år. Med nya utmaningar och förutsättningar. Med nya chanser. Jag minns att jag varje år förr tänkte att "Kanske är det det här året jag kommer att bli mamma" och "Kommer vi att lyckas få ett syskon till Prinsen i år?"

För mig är nytt år förenat med en nystart, på något sätt. Man tänker att i år, då ska jag bli en bättre människa. Samtidigt som jag inte vill ha för höga mål, för att jag inte vill känna mig dålig om jag misslyckas, tänker jag att om man lägger ribban högt och det blir halvdant, så är det förmodligen bättre än vad det var innan. På något sätt.

Här om dagen sa Prinsen något som jag tyckte var både filosofiskt och fint. "Imorgon är en dag som aldrig har skapats." Ja, så är det. En dag med nya chanser och utmaningar. Och imorgon är ett år som ännu inte heller har skapats. Men snart dundrar fyrverkerierna över stan och vi skålar med fina glas.

Gott nytt år till er alla!

/Anna-Bell

3 kommentarer:

Tudorienne sa...

Gott nytt år kära Anna-Bell!

Anonym sa...

Gott nytt år vännen.

Kram Paprika

Anonym sa...



Heгe is my web-site :: navigate here to make a Booking of your erotic massage in london
My web site :: erotic massage in London