lördag 10 november 2007

Första veckan avklarad

En vecka på det nya jobbet har gått. Igår satt jag som en zombie i soffan till Idol och kläckte flummiga kommentarer för att jag var så trött. Nej trött är inte ordet. Jag var helt slut. Natten till fredagen vaknade Prinsen och var vaken mellan 01.00 och 03.00 också.Han var inte ledsen utan for runt i sängen och ville leka.Kanske var det efter vaccinationen av de där pneumkockerna. Han fick vaccin i onsdags. I foldern som medföljde stod det att det kunde bli orolig sömn som följd. Kanske var det det.

Hur som helst. Första veckan har varit bra. En kväll var jag med på möte och det blev sura miner och mötet drog ut en halvtimme. Tydligen är det eventuellt en omorganisation på gång och alla har inte samma åsikter.Jag har lovat mig själv att akta min tunga, att inte tycka för mycket, att inte prata om min lön och att hålla mig på god kant med chefen utan att slicka röv. Detta är en arbetsplats med bara kvinnor. Det är negativt tycker jag. Var är alla män som vill jobba med små barn? De verkar tyvärr inte finnas.

Det känns bra. Det kommer att bli bra på det nya jobbet och på hemmafronten går det finfint. Det är kul att sambon och jag kan prata om Prinsen på ett annat sätt nu. Sambon är ju så himla mycket mer delaktig och hinner se vad som händer då han är hemma. Underbart för allas skull. Men jag längtar efter Prinsen på dagarna så klart. I väntan på att få trampa hem på cykeln till min gullunge snuffar jag på de små som jag jobbar med.

Inga kommentarer: