fredag 16 november 2007

Jag är kvar...

...som bloggare;) Har bara inte hittat rytmen ännu. Ni vet, att jobba och sedan komma hem och fixa allt annat. Jag jobbar. Sedan cyklar jag hem och äter och leker med Prinsen. Efter det somnar jag när Prinsen nattas. Så ser det ut just nu. Inget bloggande. Ingen städning. Inga svar på sms. Nej rytmen finns liksom inte där ännu. Det är så mycket jag borde göra men jag prioriterar annat. Det ÄR faktiskt viktigt att bygga koja med Prinsen. Så är det.

Hur som helst är det mysigt att jobba på förskola. Barnen är söta och man får mycket tillbaka av dem. Har dock hittat några nackdelar med arbetet:

- Inget vidare att byta blöja på liten som är risig i magen.
- Jobbigt med barn som har svårt att samtala och som istället skriker i falsett mest hela dagarna.
- Alla baciller som finns hos barn. Känner mig raspig i halsen och anar att det är halsont på G.
-Det ÄR verkligen för stora barngrupper. Det är fakta och inte löst snack. Vi är tre pedagoger på 15 barn. Igår var en av barnskötarna borta. Det var körigt då vi två resterande skulle hålla ställningarna då 14 små barn skulle äta. I vilken värld lever politikerna egentligen?! Sannerligen inte i verkligheten.

1 kommentar:

Maria sa...

Klart du ska prioritera koja med Prinsen, det hade jag också gjort:) Hoppas du hittar den rytm som passar DIG och familjen bäst, det är viktigast av allt. KRAM