onsdag 8 april 2009

Påskägg

På lördag ska Prinsen få påskägg. Jag ska handla någon liten leksak och några bitar godis. Han får inte godis i vanliga fall utan har endast smakat vid ett par tillfällen. Jag tycker inte att det är dags än att införa lördagsgodis, men när det är något speciellt kan han få smaka några godisbitar.

Dagmamman ska också få påskägg. Men vad köper man till henne som inte äter godis? Kaffe och te har hon fått i julklapp...Förslag någon?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Förslag: exotiska frukter. Små burkar med röror t. ex. oliver, kronärtskocka. Äggkoppar. Fotoramar.
Lisa K

Signora sa...

Ahhhhh! Jag vill också få påskägg! :-) Jag skulle bli glad för ett presentkort på pedikyr nu när sommaren närmar sig. Fast det kanske inte är rätt prisklass? Och du kanske vill "fylla" ägget lite bättre än med ett papper?
Hmm.... Jag håller med om att läckra frukter är bra då. Måste nog göra ett sådant påskägg till mig själv känner jag. ;-)

Här är vi inte så strikta med godis så sonen är redan chokladälskare. :-o Används glatt som muta i extrema situationer och när vi cyklar på utflykt och har picnic osv.
Aja, baja...

Anonym sa...

Jag älskar att få olja och vinäger i fina förpackningar och små delikatesser i burkar som Lisa förslog är också en vanlig present hos oss:)

Linda sa...

Härligt väldoftande tvålar!