söndag 12 december 2010

Hej

Ibland dyker det upp någon ny person som visar sig läsa bloggen. Vissa har följt den ett tag utan att ge sig till känna, andra sträckläser en massa på en gång och säger hej direkt. Mig spelar det ingen som helst roll vilket man väljer att göra, men visst blir man nyfiken. Vem är DU som läser min blogg och varför läser du?

Vill passa på att säga hej och välkommen till Wilda Mathilda som både gav sig tillkänna och skrev fina ord här om dagen.

/Anna-Bell

13 kommentarer:

Tre Gringos sa...

Hej!
Jag tror du känner till mig lite i alla fall. Jag hamnade här efter ett tillfälligt googlande för att försöka förstå vad en av mina bästa vänner går igenom. De har försökt få barn i många år och har fortfarande inte lyckats.
Du skriver fint om det svåraste och ger mig lite inblick.
Tack!

Louise

MDB sa...

Hejhej! Jag har läst här ganska länge och har kommenterat någon gång sådär, men läser mest "osynligt". Hittade hit via någon annan ivf-blogg, minns inte vilken, och fastnade för jag tycker att du skriver läsvärt. Började själv blogga när jag och min man försökte få barn och vi förstod att det troligen skulle bli ivf. Nu väntar vi barn i februari.

Anonym sa...

Hej!
Har själv försökt få barn i tre år utan att lyckas. För gammal för IVF, så tillslut blev det äggdonation utomlands. Det lyckades på första försöket (och enda vi tänkt göra). Har nu en son på 11 månader. Läser din blogg med intresse.
Lisa

Jenny sa...

Jenny heter jag, och har följt din blogg länge, men minns faktiskt inte hur jag hittade hit. Tror det var en länk via en länk eller sådär.

Jag har tre barn, två större och en halvårsgammal sladdis. Jag tycker att det har varit fantastiskt att få följa dig, din kamp för ett syskon och din kärlek till Prinsen! Det är så ärligt, så lagom naket. Inga fasader.

Tack!

Mary sa...

Jag vet inte hur jag hamnade hos dig, har läst "ivf-bloggar" länge eftersom vi själva hade svårt att bli gravida. Idag är vi lyckliga föräldrar till två barn, en flicka 5,5 år och en pojke som snart blir 3. Båda kom naturligt, innan vi blev spontant gravida gjorde vi två ivf, en slutade med missfall. Efter 3,5 år var det äntligen vår tur!
Jag kikar in hos dig nästan varje dag och ser med spänning fram mot bebis nr 2!

Linha sa...

Jag läser också mest din blogg utan att lämna några kommentarer. Jag hittade din blogg när allt var som mest jobbigt med ofrivillig barnlöshet och IVF/ICSI-karusell. Då kände jag mig ensam och behövde läsa om andra i samma situation. Du lyckades dessutom bli gravid med din prins före vi lyckades och gav hopp om att lyckas :-) Nu har jag två stycken godingar som har kommit till oss via ICSI och förundras ofta över vilken tur jag har haft som fått äran att bli mamma till just dom.

Jag har fortsatt att följa din blogg och är så glad för din skull att du snart har ert andra barn i din famn och du ska se att snittet kommer gå jättebra. Jag tappade mycket blod vid första förlossningen men eftersom alla var beredda på det och det stod i journalen att det skulle övervakas extra noga så gick det jättebra vid andra förlossningen. Och vilken skillnad! Jag var hur pigg som helst efter andra förlossningen.
Lycka till med allt! Lina

Paprika sa...

Ja mig känner du ju. Är smådålig att kommentera nu för tiden men jag kikar in titt som tätt. Kram :)

maja sa...

Hej,
Jag hoppas och tror jag har presenterat mig någon gång tidigare. Malin heter jag och hittade hit genom en länk på någon IVF-blogg för länge sedan. Har fortsatt att följa din resa här genom året samtidigt som vi själv kämpat på genom samma IVF-träsk. Har lyckats få son född 2008 och jag är nu gravid igen i fjärde månaden ungefär.
Har varit dålig på att kommentera men lovar att bättra mig där ;)
/Malin

Turbolina sa...

Hej!
Har följt dig länge. Har för mig att jag hittade din blogg samma dag eller dagen efter vi gjorde ÄP samtidigt på Linnekliniken hösten-08. Minns att jag var avundsjuk på dig för du fick ett så bra resultat vid ET (jag vet, jag skäms) medan mina ägg sågades helt av Dr. H. IVF-världen är inte logisk och trots min rätt kassa befruktning så lyckades jag bli gravid och få tvillingar som precis firat sin första födelsedag medan du kämpade vidare med missfall efter missfall, ÄP, motgångar. Allt för att din underbara prins skulle få syskon.

Till slut blev det äntligen din tur och nu är det inte långt kvar tills ni får träffa nästa prins eller prinsessan. Stor kram och stort lycka till, Lisa

ullebengtsson sa...

Ulle här. Halkade in på din blogg via andra ivf-bloggar. Min kompis "Ensamma matten" bloggade om insemination och IVF och då började jag läsa dig, kattmamman, Ting, maja gräddnos, storken...

Nadja sa...

Hej,
Jag hittade din blogg via "Paprika" som jag hittade via Google på IVF. Vi har en pojke på fyra år, men har tyvärr varit tvungna att ge upp nästa barn p.g.a. pengar och ork. Jag är glad för din och Paprikas skull, men ledsen för våran. Men, livet går vidare och snart har det gått ett år sedan vi beslutade oss för att ge upp och det känns faktiskt lättare för varje dag. Vi har ju en fin prins och är oändligt glada och tacksamma för det :)
Stor kram!

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Jag har läst din blogg i flera år, minns inte exakt när jag började. Är nog rätt dålig på att kommentera i de flesta bloggar jag läser.

God Jul

Hälsningar
Anna aka En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Sara sa...

Hej!
Jag är inte blixten känner jag, men presenterar mig lite iallafall. :)
Jag har följt dig något år tror jag, men varit kass på att kommentera. Kommer inte ihåg hur jag hittade dig, men läser en del IVF-bloggar eftersom vi själv i mitt uppe i det.
Du ger mig hopp att vi också ska lyckas någon gång!

Kram Sara