onsdag 1 december 2010

Lyckodag

Vi firar här hemma i förorten idag. Firar att det är elva år sedan sambon och jag träffades. Elva år sedan jag sneglade på honom och tyckte att, jo han var väldigt fin. Elva år sedan hyrde en massa filmer, höll i handen och blev förälskade. Det har varit toppar och dalar. Vi har bott flera år på minimala kvadratmeter, varit många och långa svängar i IVF-karusellen, renoverat i flera år. Jag har älskat honom besinnigslöst men ibland velat dumpa honom på dagen. Min fina sambo. Han som blev pappa till mina barn. I kväll ska vi äta gott tillsammans med Prinsen. På fredag ska vi på restaurang, bara han och jag.

Vi firar mer idag. Det är precis fem år sedan vi var på Huddinge sjukhus och fick tillbka ett embryo. Ett starkt litet embryo som höll sig fast, utvecklades och gjorde oss till föräldrar. Det var embryot som blev han. Vår älskade prins. Han som gör mig lycklig varje dag. Som just nu sitter i soffan med en mantel på sig, tittar på film och äter kalla prinskorvar.

Kärlek. Rus. Lyckodag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint!

Grattis till er!

Turbolina sa...

Stort grattis både på 11-årsdagen och 5-årsdagen! Hoppas ni får en bra dag och en underbar fredag!

Vi var ute och käkade med barnvakt för första gången för några veckor sen. Efter mycket pusslande (det tog ca 2 månader innan vi fick till en kväll som passade för min busy-mamma) visade det sig att vi av en slump tajmade våran 12-årsdag. Så otroligt mysigt att bara vara vi, äta och dricka gott. Sen pratade vi såklart mest om kidsen...
Stor kram och ha det bra! Lisa

Wilda Mathilda sa...

Vackert skrivet! Jag blir varm i hjärtat när jag läser det.

Grattis!