fredag 22 juni 2007

Rapport från stugan

Vi har flyttat nu. Eller snarare för två veckor sedan. Huset är på drygt 100 kvm och här ska vi bo men det känns som att vi endast hyr en sommarstuga. Varför? Man har liksom inte koll på allt ännu, hittar inte alla saker här i huset, hittar inte i området. Vi har ingen hemtelefon eftersom sambon av någon anledning sa upp den i samband med flytten. Enligt Tele 2 tar det flera veckor att få telefonen inkopplad och vi kan inte få samma gamla nummer som vi alltid haft. Har heller inte haft något internet och detta har gjort att jag inte har kunnat blogga.

Hur som helst tror jag att det kommer att bli bra här i stugan. Det känns befriande och lugnande att höra fågelkvitter istället för bilar som dånar. Jag har hittat en promenadväg ner till en liten strand, vet var det finns en bra lekpark som har bebisgungor och jag har upptäckt ett café där jag premiärfikade igår. Där, på cafét, bad jag personalen värma Prinsens barnmatsburk. Han fick maten serverad vid bordet i en tallrik med Läderlappen på. Där fanns också en lattesked att tillgå. Vilken service!

Nu återstår bara att fortsätta utforska området och att försöka komma igång med renoveringen. Vi ska lägga golv, tapetsera, måla, riva väggar...you name it. Jag tror att det kommer att bli bra här i stugan.

Inga kommentarer: