måndag 17 september 2007

Feber

Idag är det tredje dagen som Prinsen har feber. Vet att man ska kolla på allmäntillståndet men det är inte så bra. I tre nätter har han legat som en koalabjörn och bara tuttat och tuttat. Febern har gått ner och sedan vänt för att bli 39.6 idag. Ska till läkaren om 40 minuter. Typiskt då Prinsen äntligen har somnat utan att jag ligger bredvid. Känns jobbigt att behöva väcka honom då han nu sover så gott. Ska vänta in i det längsta och sprinta till läkaren istället.

Jag blir alltid lite förstörd då Prinsen är sjuk. Jag tycker att det är jobbigt då han inte mår bra, blir orolig att han ska ha ont eller att det ska vara något annat än förkylning. Man sover ju inte bra heller. Prinsen tuttar och vaknar då jag rör mig en centimeter. Alltså ligger jag kvar trots att halva kroppen har domnat bort. Då jag blir trött kommer nojor och jag får nära till lipen. Men han är liten och jag mamma så jag skärper mig och fortsätter bära honom, badda hans panna och läsa böcker han gillar för att han ska vara så glad som möjligt. Idag kommer min mamma och hennes man hit och det blir skönt. Detta är tredje dagen vi är inne och både Prinsen och jag tycker att det är långtråkigt.

Hoppas så att detta bara är en förkylning och ingen öroninflammation igen. Önskar att min prins snart är bra igen och att febern försvinner snarast.

Inga kommentarer: