tisdag 15 januari 2008

Facebook

Japp jag är med. Så idag hade jag ett nytt meddelande i inboxen. Det var typ så här: "Du är svinsnygg. Verkligen. Kan inte fatta att du är så gammal som du är. Hur är det annars då? Bra hopas jag. Ha det." Det var från någon jag inte känner. Någon född 1987. -87! Jag som är nojan själv fick kalla fötter och raderade ut alla foton på Prinsen. Försökte också få bort min bostadsort men lyckades inte. Undrar om jag har fått en stalker. Hoppas inte.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag raderade faktiskt alla bilder på Melvin häromdagen, har blivit lite nojig när man läser på Englas blogg att de tagit bilder på hennes dotter samt en annan tjej som de tagit foton av och skapat falska facebookkonton.

Bostadsort ska du kunna byta under profile - edit fast jag har haft problem att byta mailadressen, den vill liksom inte uppdateras till den nya... skumt.

Åsa sa...

Facebook blir läbbigare o läbbigare. Hur gör de tex när de sätter samman reklamen man får - den som ska vara personlig. Ja, reklam för gravida får jag så personlig kan man absolut kalla det. Men jag har inte skrivit det mer än i mina (vad jag trodde) privata mail men de går väl in där och kollar.. söker på vissa ord. Läskigt!!

Solkatten sa...

Jag har bilder på sonen på Facebook och försöker intala mig själv att det inte är någon fara. Men visst fasen blir jag nojjig ibland. Fast det var ju en fin komplimang ialla fall. Eller ja... förutom det där om att du är gammal då ;-)

Solkatten sa...

Efter att jag hade läst ditt inlägg igår gick jag faktiskt in på facebook och raderade mina album. Vet egentligen inte för vems skull jag la upp dem där från början :-o

Anna sa...

Du är ju svinsnygg, så han har ju rätt! ;-)

Anna sa...

Du är ju svinsnygg, så han har ju rätt! ;-)