onsdag 23 januari 2008

Två små eskimåer

Vi pratar om dem. Om de två i frysen på Huddinge sjukhus. Sambon tycker inte att det finns så mycket att vänta på. Jag vill ha ett syskon till vår son. Så jättegärna vill jag det. Sambon med men han är inte lika tokintresserad av tanken. Går det med en eskimå är det bra, annars är det bara att förtsätta att jubla över att vi har ett barn tycker han. Så är det. Självklart. Jag är gapar inte efter mycket. Jag drömmer och önskar. Om det inte blir något med de två små i frysen vill sambon lägga ner. Inte jag. För det kan aldrig bli så hemskt som det var innan Prinsen kom. Det går bara inte. Nu har vi världens finaste. Förr hade vi bara svart ångest. Vi pratar inte om att det kanske inte funkar. Vi har bestämt det eftersom vi är oense. Snart tar vi kanske de i frysen. Hoppas på det bästa.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Den dagen hoppas jag det går jättebra och att det blir ett syskon.

Anonym sa...

Håller tummarna för att det lyckas med frysförsöken. Själv är jag inte alls redo att ge mig in i IVF träsket igen. Men man ska aldrig säga aldrig...

KRAM

Solkatten sa...

Jag vågar inte hoppas på våra eskimåer. Vi hade allt som allt 9 i frysen och efter 2 FET är det bara två tvillingfrysisar kvar. Men jag känner mig inte alls skrämd vid tanken på en till IVF. Jag har glömt bort det jobbiga med behandlingen (inte allt det andra).

Kram

Anonym sa...

Jag börjar hålla tummarna redan nu :)

Åsa sa...

Att ta ett steg i taget är inte lätt, men kanske det bästa?! Börja med fet och ta beslut om fortsättning efter det om det inte går. Men två eskimåer är inte så illa - det är stora chanser! Se fram emot det.

Tre Gringos sa...

Hoppas, hoppas och lycka till!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag skrev just ett inlägg om att inte vara nöjd.

Det är så otrolgit kluvet det där. För man har ju det bästa, men mycket vill tydligen ha mer.

Vi har bara en endaste liten i frysen, granne med dina små ;-) Men jag räknar det inte ens som en möjlighet, ser den bara som ett steg på vägen till att sätta igång med hela skiten igen. Men det kan ju faktiskt räcka med en, tänk då att ha TVÅ chanser!

Kramar

Anna sa...

Men jag bestämmer helt fräckt att det SKA funka med dessa två eskimåer. Så är det bara. Basta.