torsdag 14 oktober 2010

Kontroller

Här om dagen var det kontroller. Hos barnmorskan där Prinsen och jag ännu en gång lyssnade på hjärtljuden. Hos BVC där Prinsen fik göra en fyraårskontroll. Det gick fint att rita en gubbe. Han ritade mig med en bebis i magen. Sedan gick han balansgång på en linje på golvet och trädde pärlor på en tråd. När det kom till syntestet ville han inte mer utan lade sig under bordet. När sjuksyrran kikade på honom och undrade om hon kunde få visa en grej sa han bestämt "Aldrig i livet!" Samma sak vid hörseltestet när syrran undrade om han ville testa hennes coola hörlurar. "Näe jag har egna lurar i bilen" svarade han. Vi fick helt enkelt boka in en ny tid för syn- och hörseltest.

Idag är det vabbande igen. Det är det tredje veckan det bir så. Nu är det feber. Men det är svårt att få ner febern när alvedonet spottas ut i soffan med flit. Jag tolkar det helt enkelt som att allmäntillståndet rätt ok ändå, när man orkar sätta sig på tvären. Hoppas detta går över snabbt.

Jag har också varit på ytterligare ett besök hos kuratorn. Det känne helt ok att prata lite med henne. Vi snackade en del om karastrofankarna men även om dåligt samvete och att försöka vara en tipp topp mamma. Minst fem besök till ska jag gå på tyckte hon.

Inga kommentarer: