onsdag 20 oktober 2010

Musik

Jah har fått något mysigt att grunna på. I brevet vi fick från sjukhuset där kejsarsnittet kommer att göras skrev de att de har bandspelare på rummet, att man gärna får ta med egen musik. Så himla mysigt! Det kanske man fick då Prinsen föddes också och jag hade en Sadeskiva i väskan men det kom aldrig på tal. Denna gång är det under kontrollerade former. Jag ska inte ha ont. Vi vet när skivan ska sättas på. Men vad ska man välja för musik? Jag får välja säger sambon, men jag vill ha något som vi båda känner oss nöjda med. Jag vill att det ska vara glad musik.

När jag var på Linnékliniken förra gången (sista gången!) och precis hde fått tillbaka Den Lilla så satte jag mig i mitt rum jag fick ha då jag var där. Jag satt i den vita rocken med de korviga strumporna och den första låten som spelades på radion var Keep on walking, med fina Salem Al Fakir. Jag älskade den låten innan och nu betyder den så ännu mycket mer. Det kanske är den låten som ska spelas i rummet när bebben gör entré?

7 kommentarer:

ylwa sa...

Jaaa klart den ska! :D Jag hade tänkt ta med en skiva men det blev aldrig av (eftersom jag inte kunde bestämma mig) så när våran lillälskling föddes var det till radioskval. Det gick bra ändå ;)

paprika sa...

Fint :-)

Tingeling sa...

Kanske lite finsk musik? Jag kan varmt rekommendera Anna Puu, nyaste skivan "Sahara". Både galet vackert och glatt! :) Lite exotik sådär bland värkarna!

IsaN sa...

Den låter har en speciell mening för mig också. Vår förr förra behandling resulterade i noll embryon som överlevde, ingen återföring. Snacka om "Heading for the sky, ending up flat on the ground". Men vi reste oss än en gång och körde snabbt på med en ny behandling, nr 8 i syskonlistan. Och nu är jag i v 22.

Det är härligt att läsa att det går bra för dig också denna gången. Våra första mirakel är också nästan jämngamla.

Tisalen sa...

klart den låten ska spelas....kram

Mikaela de Ville sa...

Jag hade med Natasha Bedingfield till BB. Lyssnade aldrig, men skickar gärna vidare tipset!

Mikaela de Ville sa...

Hittade min gamla lista, kanske finns något du gillar där?
http://mikaeladeville.wordpress.com/2009/08/28/musik-for-magen/
Hade också med mig lite finskt (!):
http://mikaeladeville.wordpress.com/2009/08/28/lauren-caught-my-eye/