onsdag 26 oktober 2011

Utan våtservetter

Om man ger sin bebis kokt blomkål för första gången och hon gillar det, kommer hon att mumsa i sig en massa. Om man sedan tar med bebisen till Ica Maxi för att storhandla är det dumt att glömma att packa ner våtservetter. För om man har glömt våtservetterna kan det bli så att mamman får hänga bebisen över armen på den offentliga toaletten för att kunna tvätta av henne i baken. Det kan också bli så att mamman får bajs på sin tröja för att bebisen är så vild och då får mamman åka hem i bara BH under skinnjackan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vill bara säga at jag gillar din blogg massor, du skriver så härligt och ärligt!! Fortsätt med det!!! Detta inlägg var lite roligt...vet hur det är med småbarn och att man alltid glömmer nåt när man skå åka iväg, men du, kunde du inte köpt nya våtservetter på Ica maxi? Hoppas du inte tog illa upp för att jag fråga:) tanken slog mig när jag inlägget:)

Anonym sa...

Du gjorde en riktig 80-tals klassiker a la Marie Fredriksson - bh under skinnjacka! :-)

Anna-Bell sa...

Till Anonym: Hej! Tack snälla för ditt fina beröm! Det värmer ska du veta och klart att du får fråga om grejer! Näe, det var så att jag inte visste att våtservetterna inte fanns i skötväskan, för det upptäckte jag på toan när Gittan låg (läs ålade) på skötbordet. Och då fanns det liksom ingen återvändo :)

Anna-Bell sa...

En Marie Fredriksson ja, ha ha. Jag bara sprang ut i butiken och dansade runt, sjöng att jag var Dressed for success!