lördag 19 maj 2007

Fredagsmys

Prinsen körde stora racet på golvet i går kväll då han var fullkomligt vild och jagade olika leksaker med skohornet. Sambon och jag satt på första parkett i soffan och skrattade åt honom.
Sambon hade gjort god mat, han är en bra kock min käresta. Lax med chevréostcreme, grönsaker och färskpotatis. Jag åt i soffan och fortsatte att titta på Prinsen. Sambon satt i köket med Com Hem i örat. Det kan vara så här. Det blir lite hur som helst. Måltiden kan intagas i stort sett vilket rum som helst men jag stör mig inte på det. Ibland äter man lugnt i köket och samtalar. Ibland tittar man på världens sötaste pojke som kör race på golvet med skohornet i högsta hugg.

Klockan 21.00 somnade Prinsen, två timmar senare än vanligt. Han hade haft en uppesittarkväll. Vad att göra då prinsen är pigg och glad? Gillar rutiner men det funkar inte att följa dem slaviskt. Inte hos oss.

Däckade sedan i soffan med en hyrd dvd-film. Kan varmt rekommendera The holiday. En romantisk komedi med Jude Law. En feel-good-film som man låg och smålog när man såg. Lyckades faktiskt hålla mig vaken hela filmen för en gångs skull och stapplade in till sovrummet vid 23.30 för att krascha med huvudet i kuddhögen.

Inga kommentarer: