måndag 8 december 2008

Sju små

Nu är jag ruvare igen. Fjärde syskonförsöket,nionde insättningen. Jag brukar känna mig glad och positiv samma dag jag får tillbaka en liten. Idag är jag mest trött och pessimistisk. Har fortfarande feber och är helt slut efter den kraftansträngning som var när jag körde till Uppsala. Själva resan gick bra även om jag var fruktandvärt trött på hemfärden. Personalen på Linné var gullig som vanligt och jag pratade med en sköterska rätt länge innan jag åkte.

Vi fick tillbaka en fin intakt fyrcellig. Det är det positiva. Det negativa är att de var tvugna att tina många eftersom det var flera stycken som inte klarade upptiningen. Sju små gick i stöpet, en till oss och en frysen finns kvar. Var så glad innan för att vi hade så många kvar och nu finns bara en solokvistens i frysen.

Fick en känsla av att det aldrig kommer att gå vägen någonsin
men jag hoppas verkligen att jag har fel. Läkaren sa att våra chanser är goda men jag vågar inte tro på det, tyvärr. Det enda jag kan göra är att hoppas, hoppas och hoppas igen.

9 kommentarer:

Eludie sa...

Jag hoppas med dig, jag hoppas den lilla fyrcelliga är en "against all odds".

Hoppas du kryar på dig snart, kramar!

Anonym sa...

Och jag hoppas.

Det kommer att gå vägen, det har vi ju bestämt. Visst?

Uniflora sa...

Jag hoppas verkligen för dig nu!!

Kram och krya på dig

zygoten sa...

Hoppas och önskar att det ska gå bra för er! /kram z

Anonym sa...

Klart att du är trött och pessimistisk, du har ju feber och det var verkligen strongt av dig att företa hela resan själv, särskilt med tanke på hur du mår.

Hoppas av hela mitt hjärta att detta kommer funka, heja heja heja!!! Kram till dig, Anna-Bell.

Signora sa...

Även jag hoppas så klart!
Och naturligtvis har ni goda odds! För visst är det så att en fullgången tidigare graviditet är ett av de mest positiva tecknen på att det ska lyckas igen. Och det är okej att inte vara sprudlande positiv. Den lilla fyrcellingen skiter liksom i vad du tycker och hänger sig kvar ändå. :-) Den här gången lyckas det!

Kram till dig, du kämpe!

Anonym sa...

Och här kommer naiva ylwa och säger "det räcker med en". Men det gör ju faktiskt det. Och jag hoppas det är precis den lilla fyrcelliga du ruvar nu. Hoppas och håller tummen allt vad jag kan!

Krya på dig! :)

MochM sa...

Åh grattis. En finfin i dig, det är ju det som är grejen. Inte fokusera på den andra nu utan bara positivt tänkande!
Kram m.

jennica sa...

Det viktiga är att du fick tillbaka ett praktexemplar! Ta hand om det, håller tummarna hårt!