fredag 6 april 2007

Vårtecken

Det är så underbart att våren är på gång. Vårtecken för mig:

- Vårblommor. Så klart. Har plockat tussilago och tittat på blåsippor. Det är något speciellt med vårblommor. Riggade upp Prinsen i barnvagnen vid sipporna och fotade.

- Svalare kläder. Äntligen kan man börja kika i garderoben (och i affärer) efter jackor som är lite svalare är dunjackan som man har dragits med hela vintern.

- Gravida magar. De poppar upp som svampar ur marken på vårkanten. De har varit gömda i tjocka jackor under vintern. Förr fick jag ont i magen och blev stressad då jag såg dem. Så skönt att slippa det nu!

- Fiske. Sambon är ute och fiskar typ varje helg och hoppas på att få en öring. Det inträffade faktisk förra helgen.

- Gympaskor. Är det något som är vår för mig så är det då man köper nya gympaskor. Där lär lite av föräldrapengen hamna i slutet av denna månad.

- Fotboll. Sambon börjar gå på matcher för att se på laget med, för honom, stort L. Prinsen är redan medlem och har hörselkåpor inför kommande matcher. (Prinsens gudfar har fixat).

- Fräknar. Japp jag får faktiskt lite sådana på näsan av vårsolen.

- Kärlek. Visst blir man lite nykär på våren? Man liksom vaknar till liv, känner sig pigg och glad i värmen från solens strålar. Kär i sambon, i vår fina prins och i livet självt.

VÄLKOMMEN VÅR!!

Inga kommentarer: