lördag 7 mars 2009

Ruvardag 9

Status: Inget särskilt förutom att det ilar lite när jag sätter mig ner. Misstänker att det hänger kvar från äggplocket. Idag ska det bli en bra dag. Det är första lördagen på tre veckor som alla tre i familjen är friska. Sambon och jag ska åka och välja tapeter till det rum som nu renoveras. Prinsen ska leka med mormor och hennes man. Inget blod i dag tack. Och inte i morgon eller på måndag. Inget blod alls please, kan man besälla det?

I detta finns inget mellanting. Det är svart eller vitt, glädje eller sorg. Kört eller bingo. Det finns inget halvbra. Shit vad jag hoppas på denna tionde behandling.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu slungade jag dryga året tillbaka i tiden, till början på graviditeten med Underverket. Minns så väl hur jag tackade varje dag som gått utan blod. Det blev som en liten "aftonbön" varje kväll när jag la huvudet på kudden. Minns 13+0 och en sprattlande liten krumelur på den gråvita skärmen och den strålande lyckokänslan som spred sig i hela kroppen. Nu blev jag lite lyckogråtig..

Usch det är en jobbig nervpressande tid ni går igenom nu. Hoppas så för er skull!
Kram

Tudorienne sa...

Jag håller mina tummar.

Anonym sa...

Jag håller också mina tummar för er. Jag ruvar själv sen igår på två små fyrcelliga, som förhoppningsvis börjat försöka sig ännu mer, så nu har man två oroliga veckor framför sig. Vi får hoppas på 5:e gången gilt för oss båda.