onsdag 9 juni 2010

Tagit snack

Är hemma på lunchen igen. Hade ingen lust att sitta i fikarummet efter dagens händelser. Dessutom fyller jag år i helgen och tänkte handla efter jobbet när jag hämtat Prinsen. Vi ska baka i eftermiddag.

Jodå. Jag har pratat med de tre jag nämnde i inlägget nedan. Så jävla skönt. Talade om för köksan att hon har någon slags pondus och att folk verkar rädda för henne och hon såg frågande ut. "Varför har ingen sagt det?" "Just därför" sa jag och pratade om hennes attityd, om att jag inte tolererar att få skit över att jag missat några riskorn i köket. Jag är förskollärare och prioriterar barnen. Till lustigkurren som drog det trista skämtet sa jag att jag var arg och ledsen, att hon inte ska blanda in mig i sådana saker. Hon verkade oförstående och försökte lägga över det hela på mig genom att säga "Det bara flög ur mig, jag ville bara sätta dit dem. Jag trodde inte att du skulle reagera så..." "Men hur fan ska jag reagera då? Du ska inte säga sådana saker, ok!" ,inte babbla. Jag spydde ur mig men var konkret och talade också om att jag skulle ta upp det med vår chef. Detta gjorde jag lite senare och chefen är på min sida så klart. Alla tre kommer att var för sig ha samtal med chefen imorgon.

Klappar mig själv på axeln.

2 kommentarer:

Turbolina sa...

Go girl, bra jobbat! Du ska se att prinsens lilla bror eller syster växer så det knakar och snart är det din tur att vara hemma och mysa med bebis! Kram

Tudorienne sa...

Mycket bra. Tycker du ska utbilda dig till rektor.