torsdag 10 juni 2010

Torsdag

Grillkväll med jobbet ikväll. Får se om jag bangar. Idag kommer kollegan att vara på jobbet, hon som hittade på att jag sökt chefstjänsten. Igår var hon ledig och jag ringde upp henne och sa ett och annat. Jag är inte nervös för att träffa henne men jag vet inte om jag är upplagd för en grillfest ikväll. Får se. Idag ska chefen prata med de tre som babblade om mig i personalrumet i förrgår. Fortsättning följer.

Skulle ha bakat till helgen igår. Prinsen hade inte sovit middag för tredje dagen på raken och var fallfärdig när jag hämtade honom. Fick muta honom med tuggummi för att överhuvudtaget ha en chans att kunna handla middag. Sedan däckade han klockan 17, sov i två timmar och var pigg resten av kvällen. Även vid halv elva när jag ville sova. Får se hur det blir med baket. Kommer inte att stressa ihjäl mig för det.

Har beställt smörgåstårta till helgen av syrran som har en restaurang. Inte med skaldjur (som jag är allergisk mot) utan med ost och skinka. Nu nojar jag över att de ska ha i någon slags mögelost men det brukar man väl inte ha i sådana saker va?

Klockan är åtta och jag börjar om två timmar, så himla skönt. Jag älskar att ha sovmorgon. Idag har jag förresten ett samtal med min chef. Hon ska ju som sagt sluta och vill prata med oss anställda innan. Hon är nyfiken på jobbet som jag fick, men tackade nej till. Hon var referens för det och undrade igår hur det gick med jag sa att vi kan ta det på samtalet imorgon. Den ena sanningen är att jag inte vill gå ner i lön. Den andra att jag är gravid. Vet inte om jag vågar säga det sistnämnda. Chefen har tystnadsplikt, jag litar på henne. Det är inte det. Jag har bara så svårt att tala om det. På något konstigt sätt är det som att jag tror att allt ska skita sig bara jag nämner det. Får se hur jag gör.

2 kommentarer:

Tudorienne sa...

Du måste nästan gå och grilla så det ryker om det bara för att markera. Det är så fantastiskt omoget din kollega gjorde så man undrar ju om alla hästar är i stallet.

ylwa sa...

Säg till syrran din att någon (kanske prinsen?) tycker det är outhärdligt äckligt med all typ av mögelost så det får det inte vara på. Även om jag tror att det är liten risk..

Förövrigt håller jag med Tudorienne!