tisdag 21 februari 2012

Blodlämning och intervju

Jag vill lämna blod. För att jag själv har fått blod. För att det är en bra insatts. I dag var jag där, låg med ärmen uppdragen. Fick precis innan sticket veta att det är bäst att jag väntar. För att min dos av Levaxin precis ändrades. För att jag ska på återbesök hos endokrinologen. Detta trots att jag förra vekan, innan jag åkte till stället där man lämnar blod, ringde och sa just detta.

Jag blev faktiskt lite sur, även om det egentligen inte var hela världen. Men jag hade liksom stressat på morgonen. Packat väska med blöjor, vattenflaskor och frukt, matlåda till Gittan. Jag hade packat ner vagnen i bilen, hämtat upp en bekant, D, som skulle passa Prinsen och Gittan i väntrummet när jag gjorde proverna. Jag sprang inte bara över på lunchen, utan hade planerat efter detta. Och så blev det inget. Så snopet.

Jag ska på intervju imorgon. För jobbet som lät så bra i annonsen. Som att de ropade efter mig. Hoppas att jag fortfarande vill ha det imorgon. Hoppas att de vill ha mig.

4 kommentarer:

Tudorienne sa...

Lycka till imorn! Klart de vill ha dig.

Paprika sa...

Bra! Lycka till!

Anonym sa...

Hoppas det gick bra idag!

Alice sa...

Hej Anna-Bell! Jag har återuppstått efter ett långt blogguppehåll. Härligt att se att det rullar på och att de flesta fortfarande bloggar vidare. Kram/Alice