torsdag 29 mars 2012

Ärlig

Jag skickade ett melj här om dagen, till en av arbetsgivarna där jag har varit på intervju. Jag valde att vara ärlig.

Jag tycker att Er förskola verkar intressant, att Ni som chefer verkar både tydliga och trevliga. Men jag måste erkänna att jag fick lite kalla fötter när det talades om stora arbetslag och "gamla rävar", personal som arbetat väldigt länge och som har svårt att tänka nytt. Jag kommer från en sådan arbetsplats och vet att det kan vara väldigt tungrott, om Ni förstår vad jag menar.

Jag skulle däremot gärna komma för ännu ett besök och träffa arbetslaget ,så att de vet om jag är rätt person och jag får veta om Er förskola är rätt arbetsplats för mig.

Mitt läge är nu så att jag har några få krokar ute, andra tjänster jag sökt. Men jag återkommer gärna om Ni fortfarande är intresserade.


Och de vill träffa mig igen. Jag trodde att de skulle lägga benen på ryggen.

1 kommentar:

Endagskalljag sa...

Tror att ärlighet ofta uppskattas faktiskt! Jag gjorde något liknande när jag var på intervju för mitt nuvarande jobb, och sa att jag var lite tveksam eftersom de haft hög personalomsättning och jag hört en del om att folk inte trivts (jobbar i en liten bransch). De tog det bra, vi hade ett bra samtal kring det och vilka åtgärder som gjorts, och jag fick (och tog) ju jobbet tillslut.

Och senare när jag suttit och rekryterat nya så kan jag säga att jag också uppskattar när folk är raka, bara det inte blir för mycket så de uppfattas som bråkstakar.

Lycka till!