fredag 11 april 2008

Feber

Jag är hemma med Prinsen idag och var det även igår. Han är jätteförkyld och har feber. Inte mycket feber men det är så det börjar då han får öroninflammationer. Med snuva som är långvarig, med feber som stiger.

Pratade med öronspecialisten igår. Hon skulle skicka en remiss för att Prinsen ska få rör i sina öron. Då det tagit fyra veckor (vi skulle få remiss efter sex veckor) ringde jag henne, igår alltså. Remissen var inte skickad då pappret hamnat på skrivbordet under ett annat papper. Slarvigt som fan. Hur som helst så är hon konservativ vad gäller rör och menar på att det faktiskt kan vara så att det växer bort snart. Det som händer nu är att remissen är skickad (åter igen...) och då vi får remissen ska vi på koll hos henne innan. OM det är så att Prinsen inte haft någon mer öroninflammation tills dess så kan det bli så att vi skippar rören nu och ser om öroninflammtionerna försvinner över sommaren som hon påstår att de kan göra.

Hoppas så att denna feber beror på en förkylning och att det INTE utvecklar sig till ännu en öroninflammation!

Var för övrigt och kollade i Prinsens öron på vårdcentralen igår och det var lite rött i båda öronen men det kunde gå tillbaka sa läkaren. Hört det förr och det har aldrig hänt, men jag hoppas hårt som sagt. Läkaren var jättegullig; En tjej i 30-års åldern med vana av barn. (Hon hade en 1 1/2-åring själv).Hon var inte det minsta stressad utan lät det ta den tid det tog, hämtade klistermärken, visade sin ficklampa och leksaker. Det har aldrig hänt att Prinsen skrikit så lite under en undersökning av öronen. Han blev bara ledsen då hon tittade i öronen och i halsen. Annars brukar han gråta konstant bara man kommer in i rummet och han får sy på en vit rock. Glad resten av dagen för att vi fick gå till just henne.

1 kommentar:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag håller tummarna för att Prinsen ska slippa öroneländet!