måndag 28 april 2008

Utgång

I helgen var det utgång med kompisen K i Södra hålan där jag är född. Syrran hade tjatat på oss att hänga på. Vi åt först, sedan lyssnade vi på ett band och dansade.

Jag tror inte att jag är cool på något sätt. Jag avskyr Stureplan. Men ändå. Detta var som att vara på Ayanapa 1998. Många av de som var på utestället (som för övrigt är det enda i stan. Alltså, alla mellan 18 och 65 är där...) hade så konstiga kläder. En del av tjejerna hade korta taighta klänningar i neonfärger, en hade urringning ner till magen. Där stack både BH och en bilring ut. Flera killar hade solglasögon på sig. Inne. Det shotades till höger och vänster. Jag vet inte men allt kändes så himla 90. Menyn var skum den också. Till laxen var det pommes och en nachotallrik kostade 150 kr. Helt orimligt när en portion med kyckling kostade under hundralappen. Förätterna var stora som varmrätter. Servitrisen sa "Tja" när hon kom och skulle ta beställnigen trots att jag aldrig sett människan förr. Konstigt.

Lokalen var jättestor och kändes B, som att jag var på skoldisco. Hela kvällen kändes som en fältstudie. Somnade astrött och är slut fortfarande.

3 kommentarer:

Anna sa...

Skrattar högt!

Puss

Anonym sa...

Det låter helt fantastiskt konstigt :-D

Åsa sa...

*skratt*