söndag 29 januari 2012

Fest

En del av er är trötta idag. Några är faktiskt till och med bakis. Ni var på fest hos mig i går. Sambon hade tagit med barnen till mormor och Ingemar för att natta över. Huset var tomt och jag hade bjudit in er, mina bloggläsare, till fest. Min blogg fyllde fem år i går!

Vi började med snittar, skumpa och mingel. Lyssnade lite på finjazz. Jag hade röjt undan alla leksaker i vardagsrummet så att alla skulle få plats. Vi pratade en massa och presenterade oss till en början. Det var så roligt att se alla. Några av er hade jag träffat innan, andra inte alls. Jag höll ett litet tal. Jag pratade om bloggen, om varför jag började skriva, om varför jag fortsätter. Jag välkomnade er nya läsare, sa att det är fantastiskt kul att ni hittat min blogg. Jag talade också om min tacksamhet gentemot er som funnits med hela tiden, som har stöttat i kampen när Gittan blev till. Jag tackade er och jag grät när jag skålade med er alla. För att jag blev rörd.

Vi åt italiensk plockmat och efter några timmar var stämningen på topp. Vi bytte jazzen till gamla godingar och lagom till desserten hade någon letat fram mina gamla Mister Music skivor. Jag visste inte ens om att jag hade dem kvar! Vi dansade till E-Type och Snap och vardagsrumsmattan låg hela tiden som en korv, så till slut var jag tvungen att göra mattan en rulle och kasta ut den i snön på altanen.

En del av er rökte utanför huset och blev blariga och pratade för högt om mina grannar. Om Kufen mittemot och att det verkligen är lugnt på ett trist sätt i vårt område. (Ja, men ni glömde också att klockan var tolv på natten.)

Det var sent när ni gick hem. Mitt smink hade då kladdat lite och kjolen var på sniskan. Disken i köket nådde ända upp till spottarna ovanför diskbänken. På golvet låg en massa popcorn och mina fötter bultade efter allt dansande.

Jag somnade lycklig.

Det var en fantastiskt rolig tillställning. Så himla underbart att få träffa er alla! Tänk att det är ni underbara människor som läser mitt blaj. Tack rara för det och tack rara för igår! Förbannat kul kväll!

Kram /Anna-Bell

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för senast. Det var roligt på festen och kul att träffa dig och de andra "i gänget". Maten var härlig, snacket kul men gärna mer glitter nästa gång. Mer glamor och sång, det är så sällan man kommer ut någonstans "som småbarnsförälder". Mer rock och svarta nitar. Mer spex och häxor. Mer vulgärt och mer naket och naturligt. Bara MER! (Är jag uttråkad? Behöver jag stimulans?)
Lisa

Tudorienne sa...

Detta måste göras om! Helst irl och att jag får va med!

Anonym sa...

Tack själv!

Jag hade supertrevligt, och hoppas som Tudorienne på en uppföljning snart.