måndag 26 februari 2007

Nu ska här aktiveras!

Prinsen måste aktiveras. Han har kommit till en ålder då han vill att saker ska hända. Han tröttnar på saker efter ett tag. Lessnar på sina leksaker, på gymet, på bebisgungan, på lektäcket och även på mig tror jag. Jag försöker vara rolig. Går och tittar på saker med Prinsen på armen då vi är hemma, kikar i spegeln, sätter på Prinsens skiva, dansar för honom och sjunger med. Då tycker han att det är roligt. En stund. Sedan vill han att det ska hända något nytt. Tror att han är en framåt och kanske lite rastlös person.

Jag har kollat upp saker som man kan göra med bebisar i Prinsens ålder. Många saker är tidigt på förmiddagen då det är Prinsens sovtid. Varför är så många saker för barn så tidigt på dagen? Min bebis sover till nio på morgonen. Vid elva är han stuptrött igen.

I dag ska vi gå till öppna förskolan. Det börjar efter klockan ett där. Ska se vad han tycker om att vara med på sångsamling.Tror att han kommer att tycka om att det är många andra barn där. Anar att han blir glad då han får se en massa leksaker. För honom nya leksaker. Ska bli kul att se vad Prinsen ger för betyg på den öppna förskolan.

Inga kommentarer: