måndag 25 maj 2009

Behandlingen

Även om jag har gjort behandlingar femtioelvatusen gånger så har jag inte full koll. Detta lär väl bero på ren självbevarelsedrift, en försvarsmekanism för att det inte ska bli för jobbigt. Men visst är det så, att man tar hel spraydos (en i varje näsborre två gånger om dagen) till det är dags för sprutorna och när man sprutar så kör man halv nässparysdos fram till plocket? Sedan undrar jag en grej till, om man missar en dos med sparyen, ska man ta den när man kommer på det (typ fem timmar senare än vanligt) eller strunta i dosen? Jag gjorde det förstnämnda.
Hur som helst så är jag öm i magen och det verkar vara saker på gång. På onsdag är det dags för ett besök hos läkaren L. Hoppas på många fina blåsor.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer inte heller ihåg... ville bara säga KRAM och LYCKA och DENNA GÅNG SKA DET GÅ VÄGEN!

Puss
Maja Gräddnos

Fertilitetsturist sa...

Som jag minns det kan man få lite olika ordinationer. En dusch i en näsborre 3 ggr per dag, eller en dusch i vardera näsborre 2 ggr per dag... till exempel... Min läkare sa att man skulle ta dosen när man kom på att man glömt. Man skulle inte hoppa över.
Stort lycka till från mig som inte heller minns alls turer...

Paprika sa...

En dos i ena näsborren morgon och kväll from sprutstart. Och ja, du kan ta dosen i efterhand (tror tom att det står på förpackningen?).

Frida sa...

Jag vet inte om du tar Synarela eller Suprecur? Åtminstone med Synarela brukar vara mycket flexibelt med tiderna.

Anonym sa...



Feel free to surf to my page :: erotic massage london operating whole week
Also visit my weblog ... erotic massage in London