fredag 8 maj 2009

Stress

Min situation på jobbet ger mig stress. Jag får aldrig tid till mina uppgifter, måste slå mig fram och stånga mig blodig. Det är stora grejer på gång igen också. Jag hoppas att jag får var kvar om man så säger, mer kan jag inte tala om nu. Jag är irriterad och förbannad på vissa i arbetslaget. Antar att jag kommer att lacka ur ordentligt snart. Pratade med chefen om läget och om det stora som ska hända till hösten. "Ha is i magen" var hennes råd. Jag orkar inte ha is i magen för mer saker just nu. Jag har haft is i magen i ett år nu, nu när vi gör syskonförsök. Kan man bara få lite ro på jobbet, är det för mycket begärt?

Stressen gör mig disträ och i lördags stal jag fem varor på två ställen för att jag är så förvirrad. Först självscannade jag på Ikea och missade servetter och ett sexpack glas. Sedan åkte jag till ett köpcenter och gick ut från Lagerhouse med två smörknivar och en flugsmälla på barnvagnsufletten. Jag ses snart i ett Efterlystprogram nära dig.

Väntar på mensen. Brukar ha ca 30 dagar och är nu inne på dag 33 utan spår av någon mens. Säg inte att det ska bli krångel där också.

2 kommentarer:

tovalisa sa...

Nej men lilla tjyven, det visste jag inte att du hade sådana talanger som gick utanpå det vanliga.

Och jag är ledsen för att du har det kämpigt på jobbet. Det är ju där man tillbringar den största delen av sin tid, och där man lägger ett enormt engagemang.

Men hjärtat, hoppas det ordnar sig för dig snart, och en stor puss på'rej.

Paprika sa...

Hahahaaaa, du är för rolig du!

Hoppas för allt i världen att du slipper mer strul.

Kram