torsdag 28 maj 2009

Om fyra dagar...

Jepp, om fyra dagar är det dags för äggplock. Pratade med en syrra på Linné i dag. Hon talade om att det ser bra ut men att jag ska sänka Gonal-F-dosen från och med nu. Hitills har jag haft 150 enheter. I kväll ska jag ta 112,5 och i morgon 75.

Jag är öm i magen och mår illa med det är helt ok ändå.

På lördag ska ägglossningssprutan tas och samma kväll ska vi på middag hos et par vi känner lite så där. Har aldrig någonsin tagit en spruta på mig själv men har beslutat mig för att ta den på lördag. Det kommer at gå strålande. Tänker inte dricka alkohol ,men käka ostar måste väl vara ok? Jag menar, jag vill vara så "sund" som möjligt och inte dricka, men det där med ostarna gäller väl bara under ruvningen och inte innan? (Det bara måste ju vara så...)

Har endast två utvecklingssamtal kvar och de ligger nästa vecka. Skönt. Det blir för mig att vara hemma måndag och onsdag beroende på om det blir långtidsodling eller inte. Om nu detta skulle funka, hur länge odlas de då?

Tack fina för tummar!

2 kommentarer:

zygoten sa...

Njut av den goda maten! Vi var på gourmetkrog och njöt avsmakningsmeny med viner när jag sprutade. Inte dagen för ägglossningssprutan visserligen, men ändå under tiden och det gick ju ändå. Det är ju trots allt ett antal dagar till själva ET och innan ägget/äggen fäster ytterligare några dagar så det verkar ju omöjligen kunna någon fara. /z

Tudorienne sa...

Å lycka till!