söndag 16 mars 2008

Påskägg

På torsdag är det skärtorsdag och jag tänkte ge den gulliga dagmamman ett påskägg med godis från Prinsen. Det är så att det är två dagmammor som samarbetar, är den ena sjuk så täcker den andra upp. Jag har inte träffat den andra men prinsen gör det varje dag och sambon träffade henne under inskolningen. Det jag nu skulle vilja fråga er är: Bör jag köpa ett påskägg även till den andra dagmamman eller räcker det med att ge endast hon som är Prinsens ordinarie? Klart att båda kan få ett ägg men det är ju på något sätt här man lägger ribban på något sätt, fattar ni hur jag menar? Samtidigt som jag inte är någon presentgalning så är jag heller ingen snålis...

Hur skulle ni göra?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle nog köpt till båda två.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Och jag tycker nog att det räcker med "din" dagmamma. Om du aldrig har träffat den andra känns det nästan konstigt att ge henne en present, även om presenten är från Prinsen.

Anonym sa...

Jag håller med kattmamman. Har du aldrig träffat den andra - och hon dessutom är en vikarie som hoppar in vid sjukdom - tycker jag att det räcker med att ge till ordinarie.