tisdag 18 mars 2008

Svettig eftermiddag

Idag slutade jag tidigt. Hämtade Prinsen hos dagmamman. Han låg ute och sov i vagnen så jag rullade iväg till förortcentrumet i närheten. Eller i närheten...Från mig tar det väl kanske 40 minuter att gå, så vidare nära är det kanske inte. Hur som helst. Jag gick in på bibblan. Boken jag ville ha fanns inte. Vidare till Pressbyrån. Trängselskatten att betala ver mer än jag trodde som vanligt. På HM hade de inte vantarna jag ville ha men väl på Kappahl. Sedan vaknade Prinsen och det var dax att gå hem. Han ville inte ha bananen jag hade med mig utan vrålade, verkade ha vaknat på helt fel sida. Det är inte vanligt kan jag tillägga.

MMMAAAAAMMMMMMAAAA!MMMAAAMMMMAAAAA! Ville inte sitta i vagnen, kastade sig av och an och det var omöjligt att sela honom. Han ville inte gå själv, då kastade han sig i diket och rullade runt samtidigt som han skrek. I regnet försökte jag vara den pedagog jag är trots att jag var ashungrig och bara ville hem. Till lunch på jobbet hade det varit fiskbullar och jag avskyr det. En potatis och några skivor gurka blir man ju inte stöddig av. Jag bar hem Prinsen, hela långa vägen och jag var blöt av både svett och regn då vi kom hem. Svettig eftermiddag som sagt. Som pricken över I:et en flod av mens.

Det var så härligt när vi tagit av oss ytterkläderna. Prinsen var lerig efter att ha varit i diket. Aldrig har de rostade mackorna smakat godare tror jag.

2 kommentarer:

Maria sa...

Ville bara säga att jag är så ledsen för er skull att FET:et inte funkade denna gång. Har ni bestämt när ni ska göra nästa försök? Vi väntar en cykel och kör igång igen om en månad... KRAMAR

Anna-Bell sa...

Hej Maria! Vad gullig du är som tänker på mig. Förstår att du mår skit. Jag höll mina tummar hårt och håller dem om möjligt ännu hårdare om en månad igen. För oss båda. Jag ska ringa på torsdag och säga testresultatet, alltså att det sket sig. Vi har inte pratat om när vi ska ta den sista eskimån men jag antar att vi kör på så snart det går. Kanske att vi ses i väntrummet på Huddinge, för det är väl där ni går?
Kramar till dig!