torsdag 29 januari 2009

Återvinning

Ofta kommer det lappar i vår brevlåda om olika insamlingar av kläder. Här om veckan kom det återigen en och jag nappade på den. Vi hade just städat ur garderoberna och de som delat ut lappen ville samla in kläder som oavkortat skulle gå till Estland. Bra fine. Jag ställde ut tre pappåsar på morgonen, lite innan åtta när de skulle hämta. Så gick jag till jobbet. När jag kom hem stod påsarna kvar. Ingen hade hämtat dem. Påsarna var dyblöta, kläderna med, eftersom det snöade. Visst, dumt av mig att inte ta en säck, men ändå. Risigt att inte ta vara på det man efterfrågat. Nästa gång blir de utan. Kläderna? De hamnade på tippen eftersom sambon hade ett ärende dit. Onödigt, men jag pallade inte att hänga upp tre kassar dyblöta återvinningskläder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Precis samma sak hände mig. Undrar om det är samma firma? Vi provade att ringa numret som stod på lappen, men där var det ingen som svarade. Klantarslen! Knappast troligt att någon vill vara bussig mot dem igen...

Anna-Bell sa...

Nästa gång tar jag bilen till Myrorna i stället. Eller till Återvinnarna, dem gillar jag. Har redan innan tänkt tanken att det är en oseriöst företag, de där med lapparna. Trist.