fredag 2 januari 2009

Nystart

Det känns alltid som att ett nytt år betyder en ny start. Ut med det gamla och in med det nya liksom. Jag tänker inte försöka summera året som gick. Speciellt inte när jag tänkar på syskonsvängen. Det gick inte helt enkelt. Det gick inte enkelt. Inte alls. Inte nu heller. Inte första IVF:en, inte de andra gångerna heller. Allt som har med barnskaffande är svårt. Fortfarande.

Julen har varit fin. Jag har varit bullbakande mamma och njutit av ledigheten. Vi har fixat på övervåningen, dragit några repor till IKEA och piffat. Nu börjar Prinsens rum och sovrummet bli mysiga och inte bara vita och fräscha. Jag har gjort min gamla vanliga julkola, fixat pepparkakshus och skrivit julkort.

Nyårsfirandet var lugnt. Vi hade några kompisar här på middag. Sambon lagade trerätters medan jag var i köpcentret och försökte hitta festblåsa. Konstigt att man aldrig hittar något när man har pengarna på fickan och är villig att hala upp plånisen. Jag drog på mig en klänning jag hade hemma istället och njöt av den otroligt goda maten. Sambon är en stjärna på att kocka.

Några löften finns och de kanske framkommer här senare. Vissa önskningar kvarstår från förra året som ni förstår.

På återseende! /Anna-Bell

1 kommentar:

MochM sa...

Låter som en mysig jul- och nyårshelg med familjen, trots tråkigheterna precis innan. Hoppas nu på det bästa för det här året!
Kram m.