lördag 31 januari 2009

Lasermannen

Vårta. Känn på ordet. Visst låter det vidrigt! Men så här är det; Jag har haft två vårtor, en under varje fot, ett tag. Jag har filat, kört med vårtmedel, torkat, plåstrat om. Många gånger. Det har inte hjälpt. Så jag bokade en tid på en laserklinik. Igår var jag där. Ja det gjorde ont. Mycket. Men jag vill få bort skiten. För jag känner mig äcklig trots att jag vet att det är vanligt och att jag förmodligen fått det på gymet eller i simhallen. Jag svettades som en gris under själva behandlingen och höll på att ramla av britsen två gånger. Idag har jag ont, det vätskar sig, blöder och är allmänt otrevligt. Jag har hål i fötterna och har problem att gå.
"Den ena är djup. Det kanske tar åtta gånger eller något" sa Lasermannen och jag höll på att dåna. För det är svårt att få tider och det gör ont att bränna. Man får heller inte göra denna behandling när man är gravid/ruvar. Hoppas på att vi hinner få bort det mesta innan det är dax för IVF igen.

Alltså, på min behandlingslista:

- Nålmannen

- Lasermannen

- IVF

Vad ska jag köra nästa gång för behandling? Vad gör folk hela kvällarna som inte håller på med sånt här? Tänk vad mycket tid och energi de måste ha.

5 kommentarer:

Signora sa...

Nej, folk har alldeles för ytliga itressen nu för tiden! Vad är sport och tv-tittande mot lite rejäla kroppsingrepp?!!? ;-)

Anonym sa...

Aj! Det låter inte skönt alls. Men av någon anledning skulle jag ändå ha gjort som du.

Anonym sa...

uaj!

mitt i alla behandlingar tycker jag du ska unna dig en skön behandling. Massage eller manikyr eller pedikyr eller nåt...för det är du verklgen värd

Anna sa...

Huja vad du är modig! Jag hade jobbat på med vårtmedel istället, fegis som jag är

Ribbolita sa...

8 gånger!! Min gick bort men en laserbehandling och det tyckte jag var gräsligt nog - modiga dig!