torsdag 10 december 2009

Stickor




Idag har jag börjat med stickorna. Spänningen är olidlig. Ska jag hinna få tillbaka en blastocyst eller inte? Jag hoppas på glad gubbe på söndag eller måndag så att det blir Linné på helgen. Kan man ha sån tur?

3 kommentarer:

paprika sa...

Yey! Jag hoppas det. Jag TROR det. Tänk, ni kan få världens bästa julklapp i år!

Anonym sa...

Jag håller tummarna o hoppashoppashoppas!!
Brukar titta in här emellanåt, men tror inte att jag någonsin kommenterat, så detta får väl bli premiären- vill nämligen tro att ett par extra tummar kan hjälpa till lite, litegrann på vägen mot ett syskon t Prinsen...
(pga att jag är en fotonörd i själ o hjärta, så har jag lite svårt för bloggar m få/inga bilder, så kan bara konstatera att din story ändå har lyckats greppat mig rejält o jag kan inte slita mig...;)

Stort lycka till! Håller tummar o tår för er :)

/Erika

Anna-Bell sa...

Paprika: Vågar inte tänka på att det kan bli något av detta springende i ekorrhjulet men hoppet är ju visst det sista som dör. Men det skulle vara så fint med ett plus i julklapp (och en liten som inte blir till missfall). Ska be en bön till Tomten.

Erika: Kul att du har hittat hit och hänger kvar trots få (läs typ inga) bilder. Välkommen! Tror att du tänker helt rätt, att extra tummar gör skillnaden! Tack för dina!