lördag 29 maj 2010

Nervös

För två månader sedan började jag söka jobb. Jag har nu efter tio intervjuer lagt ner. Nytt jobb ligger på is och jag kämpar på med det gamla ett tag till.

Både idag och igår har jag varit nervös att det ska skita sig. "Är inte symptomen borta?" och "Jag har ju inte alls ömma bröst längre. Eller..." är tankar som dyker upp. Ja det är lite jobbigt att vänta och att våndas. Försöker att tänka positivt och att allt är bra innan jag sett motsatsen, men det är svårt ibland. På onsdag har jag tid för VUL och det är det jag väntar på. Jag är livrädd att det ska skita sig innan eller att man inte ska se något där. Hoppas så himla mycket att allt är fint med Den lilla.

Idag har det varit en soft dag för övrigt. Försöker att inte boka upp mig på en massa ansträngande saker. En kompis och hennes dotter har varit här och vi gjorde hemmagjord pizza. Sedan var vi på tivoli. Kollade in kameler, kastade bollar på burkar och åkte karuseller tills jag mådde illa och Prinsen tjöt av skratt.

Ha en bra lördagkväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är jobbigt att våndas och att ständigt känna efter. Förhoppningsvis kan du väl bli lite lugnare efter onsdag när du har sett med egna ögon :)
Det blir väl ett ganska tidigt VUL - även om jag förstår att det inte känns så när man väntar - men vilken vecka är det för dig?

Stooooort lycka till!

Anonym sa...

Tova-Lisa: Ja väntan är lång. Du, jag vet faktiskt inte i vilken vecka jag är. Ska låta Doktor L tala om det för mig OM det nu är någon där inne. Hoppas av hela mitt hjärta att allt ser bra ut. Hoppas att allt är bra med dig. Fantastiskt att det gått vägen. Verkligen jättekul!
Kram /Anna-Bell