torsdag 6 maj 2010

Ruvardag 7

Jag börjar tvivla allt mer på att detta kommer att gå vägen. Trots att jag gjort detta 100 gånger känns det som sitter jag och googlar på när man kan testa osv. Skulle helst av allt bara vara hemma och göra softa saker med Prinsen men jobbet skingrar ju tankarna en del så klart.

Anonym: Jag sjunger i en kör som heter Sjung nu. Det är Putte Nelsson (pianist i Så ska det låta) och en kille som heter Lasse Axelsson som är körledare. Det är en kör för alla och man behöver inte sjunga upp för att få vara med. Nästa termin ska jag nog prova på Caroline Af Ugglas kör tror jag. Det finns en kör med Gabriel Fors också. Jag kan verkligen rekommendera att sjunga i kör. Det är roligt och förlösande på något sätt.

Kram till alla och tack för era tummar! De behövs.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ditt svar!

Faktiskt så sjunger jag, eller borde sjunga i kören jag är medlem i, och det är Gabriel Fors kör. Men jag får aldrig tummen ur att gå iväg på övningarna för jag känner ingen där,kören är enormt stor. Går alltid dit själv. Och då är det så lätt att banga ur! Skulle vilja vara ett gäng som drog iväg varandra för det bästa som finns är ju att sjunga.

Och jag heter Ebba förresten, glömde skriva det förra gången. :-)

Anonym sa...

Jag har gått i Caroline af ugglas kör – superkul! Tyckte att det var roligast innan kören blev jättestor men det är ju mycket en smaksak. Skön stämning, massor av energi och – Caroline fick mig att fatta hur man hittar magstödet och "placerar rösten rätt" i kroppen :-)