fredag 13 juli 2007

Barnvakter

Fredagkväll och sambon och jag är barnvakter åt min kompis K:s dotter. Lilla A är nästan tre år. Då jag gick och lade Prinsen satt sambon i soffan och gav lilltjejen välling samtidigt som de tittade på en film som hon hade med sig. Då Prinsen hade somnat gick jag in i vardagsrummet och såg att även Lilla A sov. Kvar satt den utarbetande sambon och stirrade på filmen med namnet JordgubbsLisa. Den spännande sjöbärsstranden. Sött;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag är en nybliven läsare av din blogg som undrar lite saker! Hur gammal var du när ni började pröva för barn? Hur lång tid tog det iinan ni lyckades? Och: efter hur lång tid av "misslyckande" sökte ni hjälp? Vore trevligt om du hade tid att svara :)

Anonym sa...

Hej Stina! Kul att du har hittat till min blogg! Välkommen!

Jag slutade äta p-piller i augusti 2003. Jag var då 28 år. I mars året efter gjode vi en utredning. (Jag drog en vit lögn för gynekologen och sa att vi hade försökt längre).Jag kände mig stressad över att inget hände även om man ju inte "behöver" kolla upp det hela förrän efter ett år. I vårat fall visade det sig att det var mannens simmare som var orsaken till att jag inte blev gravid.

Våra försök:

November 2004: Det gick inte vägen. (IVF-försök som vi betalade själva vid en privat klinik).

Mars 2004: Funkade inte heller. (Frysförsök)

Juni 2005: Blev gravid men fick missfall en vecka efter det positiva testet. Landsingsförsök.

Augusti 2005: Frysförsök som inte funkade.

December 2005: Gravid efter ett frysförsök. Det blev vår underbara lilla prins.

Hoppas att du fick svar på dina frågor.

Anna-Bell

Anonym sa...

tack så mycket!