onsdag 18 juli 2007

Bröllopshecklista och oro för svingade slipsar.

En kompis från högskolan ska gifta sig på fredag. De slår på stort och har bjudit över 100 personer på en svindyr tillställning.

Min checklista:

Kläderna till mig är fixade. Ska ha en söt klänning. Syrran kom hit med en matchande kofta och en partyväska. Mina fötter kommer dock att bli halvt mördade så jag måste lägga ner extraskor.

Albumet från möhippan. Varför åtar jag mig alltid sådana uppgifter? Jo för att jag gillar att klistra och klippa även om det kan bli stressigt. Varför räcker aldrig pengarna som man fått från möhippans kassa, så att man måste betala en massa själv? Ingen aning.

Kameran. Måste måste måste hitta kameraladdaren som försvann i flytten. Snälla Saida eller nån annan synsk, i vilken låda ska jag leta?!

Pengar till båten. Bröllopet är på en ö. Man kan endast åka hem klockan tolv eller två på natten. Prinsen ska med men jag ska ändå skriva ner numret till sjötaxin.

Bye the way så borde även sambon ha en checklista men han säger bara "Det är lugnt" men det är inte lugnt för i morgon är det torsdag och då ska vi på utflykt med kompisen P och sedan är det fredag och bröllop. Och sambon har ingen passande kostym och har ingen som helst aning om vad han ska ha på sig. Jag känner sambon. Det kommer att bli hets. Förra gången vi skulle på bröllop blev han grinig för att han inte kunde knyta en slipsknut. Så jag satt och kollade på nätet hur man skulle göra och gjorde det bästa jag kunde. Det slutade med att sambon slet av sig slipsen där hemma och svingade den över hela rummet. Den landade i en hörna och fick inte följa med på bröllop. Sambon gick utan slipsen.

Ja vi får se vad som händer denna gång. Förmodligen något liknande. Kan det bli så att jag står med Prinsen på armen, klar för att åka och tittar på då sambon far runt i huset, helt förvirrad? Skulle det kunna bli så att han muttrar "Fy för bröllop. Måste jag med? " eftersom han är stressad och jag får bita mig i tungan för att inte säga "Men jag har ju sagt till dig varje dag hela veckan. Du har vetat sedan i maj att de ska gifta sig i dag. Varför har du inte fixat outfiten tidigare?!" Ja! Detta scenario skulle kunna utspela sig på fredag. Vi får se.

Inga kommentarer: