fredag 19 oktober 2007

Läkarbesök

Vi var hos öronläkaren i onsdags. Efter det besöket bestämde jag mig för att vi ska byta läkare. Denna mumlar, talar inte ur skägget och förklarar inte så att man förstår trots att jag ihärdigt frågar. Prinsen hade vatten bakom trumhinnorna men de skulle inte behandlas tyckte läkaren.

Så i morse hade Prinsen feber igen Jag blev nojig och tänkte att det var öronen som var på G igen eftersom han inte har några andra symptom Gick iväg till läkaren på vårdcentralen som sa att de var lugnt. Inget med öronen än så länge. "Man ska avdramatisera det här med feber" sa han. "Ibland har de feber utan att man vet varför. Titta på allmäntillståndet". Prinsen skrek sitt högsta skrik då läkaren tittade i hans öron och jag förstår honom. Till råga på allt fick vi självklart en läkartid mitt då Prinsen brukar sova. Men läkaren var jättegullig. Talade om för Prinsen att han var både fin och duktig och berättade att han skulle ta en titt i öronen. Läkaren visade sina mjukdjur, två stora hundar, strök Prinsen över ryggen och hämtade vatten i en mugg. Själv blev jag hormonell och ledsen för att jag är en orolig morsa så jag grinade. Då hämtade läkaren en servett och hade en liten lektion med bild på ett öra. Skönt att det finns folk som kan ta små barn (och gråtande mammor) på vårdcentralen.

Prinsens feber har gått upp till lite över 39 men jag hoppas att det vänder i morgon. För jag vill ju att Prinsen ska vara frisk så klart. Tycker synd om honom då han är risig. Och nojig det blir jag när han inte är bra. Så är det bara.

2 kommentarer:

Anna sa...

KRAAAAAAMMMMM

Och fullt med friskfriskfriskfeeling kommer här!!!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Kramar till er båda!

Jag som har begåvats med ett friskt barn (ännu så länge) kan knappt tänka mig hur jobbit det måste vara med dessa ständiga läkarebesök.

Hoppas vaccineringen hjälper! En av bieffekterna med den är väl att man slipper öroninflammation?